preview
Loading
Loading...

bilkamed - Билколечение

С билката може да се излекуват и най-страшните, дори приети за нелечими заболявания. Повечето рецепти в нашият каталог са създадени по стари, български и изпитани рецепти. Ние се надяваме да продължим тази многовековна българска традиция - ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕТО

Защо алтернативен подход към здравето?

Защо алтернативен подход към здравето?

Природа:

Природата ни е надарила с тяло, което може да се само лекува по естествен начин, но това се случва и поддържа, ако живеем в чиста природа, с чиста вода, въздух, храна и сме в душевна хармония. Нo, за съжаление, планетата ни е отровена и начина ни живот от детска възраст е далеч от профилактика и лечение с природни средства. В резултат на това, нашите тела се обременяват с токсини от храни, въздух, вода и стрес, което води до дисбаланс на всички системи. Затова, ако искаме да сме здрави, се налага специално внимание и грижи за възстановяването и балансирането на дух и тяло. Само когато съзнателно направим пречистване от токсините в ума и тялото, вътрешната интелигентност - природният “доктор” в нас е свободен да работи и да започне възстановяване на равновесието.

Факт е, че повечето от нас сме натрупвали токсините си с години и би било наивно да очакваме, че пречистването им ще стане за един веднага. Истината е, че това е процес, който изисква своето време в зависимост от това, колко далеч сме отишли в натрупването им. Много хора се вдъхновяват от по-здравословен начин на живот - променят навиците си на хранене, спортуват, прилагат различни диети, което е прекрасно! Нo, за съжаление им убягва основната част от процеса, а именно - дълбоко пречистване в началото и създаването на навици за периодичното му поддържане като начин на живот. Изграждането на навици е в основата на здравето.

Цялата статия: Защо алтернативен подход към здравето? - Илияна Арнаудова